Brunt, brunt...

Nu har "Blondie Bella" gjort sitt...
Idag var jag hos frissan och färgade hela håret (plus ögonbrynen) mörkbrunt. Det blev jättefint och jag stormtrivs i det redan. Nu skulle man bara vilja sola upp sig inför Tallinn resan, men får se om jag orkar och hinner.
Erik klippte sig också idag. Han blev super snygg, men det var han ju redan innan...


Nu har jag endel nätter med jobb framför mig. Först i natt och imorgon natt, sedan tisdag till onsdag, onsdag till torsdag och torsdag till fredag. Härligt!

Veckan efter det har vi distansträff i Stockholm, så då bär det iväg dit torsdag och fredag. Sedan på söndagen åker vi till Tallinn. Äntligen!


 
Nyklippt

Julafton på Wadströmsgatan

Idag bokade vi vår resa till Tunisien och ön Djerba, sjörövarön. Vi bokade ett all inclusive, beach och spahotell -  Djerba Plaza!
Frukost, lunch, middag, snacks, tilltugg, obegränsat med förfriskningar, lokala drinkar/vin från morgon till kväll. Plus sport, aktiviteter och en 30 minuters hamam (vattenbad med skrubb).

Kan det bli bättre?!
Vi åker den 25 augusti. Det är långt kvar, men det är roligt att ha något att se fram emot.

 


Efter Erik kom hem från jobbet, åkte han till Ingelsta och köpte Wii Fit. Åh, vad jag ska yoga nu. Det ska bli riktigt roligt! Jag har ju nio månader på mig att komma i form, innan det bär av ;) Får se om jag kan lura Erik till att testa, haha.. Han ska bara använda det till backhoppning, säger han.

Han köpte mig Desperate Housewivesboxen, säsong tre. JAG ÄLSKAR DESPERATE HOUSEWIVES! Tack, älskling!

Erik fick ingen present av mig, men ist hade jag lagat en riktigt god middag. Min första stek, potatis och sås. Den blev godare än vad jag hade vågat önska!
Jag bjöd över Tomas också. Tyckte han kunde behöva en riktig måltid, efter ha varit sjuk en hel vecka. Trevligt med sällskap!

 

Ni ser ju så gott...


Snön öser ner

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...
Snön bara öser ner, så mysigt!

Längtar efter att Erik ska komma hem nu ;)


Middag hos Tegström & Cilla

Uppe med tuppen?! Oh, jaaa!
Började jobba klockan 07.00. Fick åka hemmifrån klockan 06.00 (lagom pigg), men jag slutar klockan 14.00 så, så farligt är det inte.

Igår var vi bortbjudna på middag hos Tegström och Cilla. Kalle och hans tjej Johanna var där också.
Vi hade verkligen jätte trevlig och maten (fläskfilé, klyftpotatis, beasås och sallad med mosarella) var jättegod!
Ser fram emot att få bjuda igen!


Nej, nu ska jag beta av våra samtal, innan jag får gå hem!

Desperate Housewives kokbok


Jag har köpt mig en Desperate Housewives kokbok!


Jag gillar den jätte mycket och har hunnit med att göra en hel del goda recept redan. Bland annat; solnedgångskyckling med ris, barnvaktarkakor, kyckling i påse, muffins med glasyr. Alla recepten har varit jättegoda! Till och med Erik har tyckt om dem.

 
 


För övrigt känner jag mig stressad som ko.
Jag har tentor att plugga till, föreläsningar och instuderingsuppgifter att göra, hundutställning på lördag, jag måste öva Theo att vara ensam hemma (vi har misslyckats totalt med den biten, så det är bara att börja om), öva utställningsgå och ställa honom, plus allt annat som en hund kräver. Städa här hemma, fixa mat åt min älskling när han kommer hem, plus hinna med att jobba...
Det dummaste av allt är att jag sitter här och bloggar istället för att sätta igång! Lätt att klaga då...

Vi åker till Tallinn om en månad. Juliana fick det i 30-års present, så hon jag Erik och Per ska åka. Det ska bli jätte mysigt!

RSS 2.0