Nyfriserad

Jag bjuder på en bild på mitt nyfriserade hår.
Jag är mycket nöjd med min klippning!



Idag har jag köpt en eyelinerkaka. Så nu ska jag öva på att använda mig av detta. Hoppas på att jag kan lära mig det till helgen då vi ska på lite fest, så jag kan vara fin.
Dags för myskväll med min älskade underabara ERIK!!!!

Hittade denna bilden i mammas mobil



Åh, så vackra vi var på Ladies Night :)
Tänk om man kunde bli sminkad varje dag av någon som kan?!


Shopping?

Det vart inte mycket shopping för mig. Det är konstigt, varje gång man går ner på stan med syftet att shoppa hittar man ingenting. När man istället går ner på stan då man inte har tänkt att köpa något då hittar man istället för mycket!

Idag blev det bara en ny deo med en av Kenzos underbara dofter och två par högklackade skor. Jag som inte ens kan gå i högklackade skor? Men de var nästa gratis så det kanske kan vara värt att lära sig det någon gång!
Erik däremot (man kan undra vem som är kvinnan i vårt förhållande?) han gick loss ordentligt. Ny kostym, skjorta, slips, kalsonger, strumpor, nya finskor, gore tex skor, nya jeans, parfym och deo.
Ja, visst kan man undra vad han ska göra när han ska iväg till Göteborg med jobbet?! Haha.. Väldigt snygg blev han i vart fall, så är det Göteborgstjejerna eller Teliatjejerna han vill åt så kommer han lyckas! Förhoppningsvis så är det kanske bara fin han vill vara inför sina chefer ;) Det är vad jag tror i alla fall.




Shopping

Nu blir det shopping!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Tillbaka?

Jag ska göra ett försök att börja blogga igen. Om det blir mer än ett inlägg, hänger på om jag tycker det är kul och hur mycket tid jag har för det, så vi får se :)

Nu har det varit jul, nyår och en massa härliga lediga röda dagar. Vi har haft det så skönt. Tänk om det kunde finns mer av dessa röda dagar i kalendern? Det skulle vara så härligt!



Just nu är vår lägesrapport Ödhult, småland. Vi är på vårt sista stopp på vår familjefärd.
Vi är precis hemkommna från en liten Vimmerbytrip. Det fanns tyvärr inte mycket, men det var mysigt att vara där och traska lite. Nu väntar vi på att maten ska serveras innan det blir hemfärd mot Norrköping.

Puss och kram



RSS 2.0