En trevlig helg

Lördagen bestod av att plugga. Just nu är det i princip det enda jag gör, pluggar och jobbar.

Idag däremot så blev det en heldag tillsammans med hundarna och Erik. Inget plugga, inget jobba. Vi gick en lång promenad på morgonen, efter promenaden fick Theo och Thasso race-a lite på innegården. När vi kom in bäddade vi ner oss i soffan och tittade på en film (Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö). Vi gjorde middag, städade och efter det bakade jag "Chocolate cupcakes". Snurrade runt bland bloggar och hittade receptet på Jennys systers blogg. Väldigt sött, men gott!

Vi har helt enkelt haft en riktig mysdag!


Vi köpte en ny bädd i veckan till hundarna, men det var fler än dem som gillade den... Sötnos!

Chocolate cupcakes med kaffe

Mer ifrån Ladies Night

Vi hade en underbar dag/kväll/natt.

Vid klockan 11 var jag och min syster inbokade på sminkning, på Mist Stockholm. Efter en timmes sminkning, så stod vi i speglarna och kunde inte känna igen oss. Vilka puddingar! Efter sminkningen blev det shopping och wokbuffé.

Kvällen bjöd på supergod middag med efterrätt och en fantastisk Ladies Night.
Jag som hade haft oturen med mig hela dagen, fick även ha den med mig på kvällen. Under dagen hade jag lyckats med att bryta handtaget på bilen, så det inte gick att öppna dörren utifrån på förarsidan (som tur är har jag en händig pappa som i helgen har hjälpt mig att laga det, så numera fungerar det igen). Efter det lyckades jag radera ALLA bilder på min systers kamera av misstag, sedan på Ladies Night lyckades jag också att vifta så mycket med mina armar, så jag slippde ut ett helt glas rött på både mig och min jättebilliga tigerklänning, plus min bordskamrat. Jag ska väl påpeka att detta var mitt andra glas vin, så mitt viftande berodde inte på alkoholen. Jag får skylla på karlarna på scen i stället :) Efter showen, när vi var på väg till taxin lyckades jag trampa i världens jordhög, så jag fick hur mycket jord i skorna som man kan önska, plus lite till. Vi åkte hem och mötte upp våra karlar och tog sedan en avslutade vända till Harrys!

Förutom min otur (som många andra bara skrattade åt) hade jag en superkväll!



Här nere satt vi

Min vackra syster

Jag - Som för övrigt ser galen ut :)

Vår efterrätt

Syster ombytt inför Harrys

Erik bestämde sig för att ha mitt löshår

Jag blev ju tvungen att byta om, men jag var lika glad för det

Per fixade makeup-en och håret fem minuter innan vi skulle gå

Tomas var kvällens fotograf

Icke mötte upp sin date på Harrys, men verkade ändå inte nöjd



Tack syster för Ladies Night, hoppas du gillade ditt presentkort och sminkningen!


Ladies Night





Vilken superhelg!





Tyvärr kallar skolan och pluggandet,
så detaljerna får bli till en annan gång ;)




RSS 2.0