Birka Paradise - Lyxkryss

Jag tror ju inte jag ljuger när jag säger att Eriks 30-års present blev en succe!
Paradise Suite Etage!

Resan började super. Solsken och sommarvärme.
Väl i Stockholm började lyxen direkt. Gästerna med "suite hytter" fick gå ombord före de andra gästerna. En vakt hämtade upp oss och följde oss till båten, förbi alla de andra som endast fick stå kvar och vänta.
Hytten var otrolig - stor och lyxig! Strax efter vi hade kommit till den, kom en hyttvärdinna. Hon tog beställningen till morgondagens frukost och lämnade oss en kvällstidning. I hytten fanns minibar, frukt, choklad, champagne, jacuzzi... Allt man önskar sig när man vill lyxa! Stort panorama-fönster föröver, med utsikt rakt fram!

Första kvällen åt vi buffé, shoppade i taxfree och tittade runt på båten. Vi avslutade kvällen med frukt, champagne och jacuzzibad i hytten. Hur mysigt som helst.
Andra dagen efter frukost, tog vi en runda på däck, jag shoppade en ny handväska och sedan intog vi spat. Efter bubbel utomhus, tog vi varmbad inne. Sedan 30 mintuter massage och en drink i loungen. Innan vi gick av båten åt vi en underbar trerätters middag.

Jag rekomenderar verkligen denna resan till ALLA som vill lyxa och gillar kryssningar! Vi kommer att åka igen!

















Mer bilder på vår pixbox.


Idag har vi vaccinerat oss inför Tunisienresan. Jag var jättenervös, men det gick jättebra. Imorgon ska vi mysa med Tegström och Cilla. Det ska bli jättekul! På fredag ska vi hälsa på valparna igen och välja ut vår Thasso ;)

Sommarväder

Idag har det varit riktigt sommarväder. Jag älskar sommar och värme!
Theo och jag har tillbringat mestadels av dagen på balkongen. Stackaren förstår inte att man måste flytta sig ifrån solen när det blir för varmt. Han låg istället kvar och flämtade för fullt när det blev för varmt... Jag blev tvungen att säga till honom att gå in och lägga sig en stund, så jag inte skulle få en överhettad hund.

Förutom balkongen så har jag städat som en tok. Jag är inte van att vara borta från hemmet måndag till fredag, heltid. Vi hinner ju inte med att städa längre, så det blir tuffa helstädningar istället.
Därför hade Erik köpt presenter till mig när han kom hem. Gullungen! TVÅ fina sommarklänningar :)


Klänning från (älsklingen) Gina. Skor från Le Coq Sportif. Halsband från svärmor ;)


Ursnygg klänning! Tack älskling!

A la Lena specialitet

Nu har jag gjort a la Lena specialitet. Mmm...




Och Theo tror han har lagt sig för natten. Inte riktigt, där ska ju jag ligga...


Vår Söndag

Idag började vi dagen med en jättepromenad! Till Kneippen, runt strömmen, genom parken och hem igen. Jag med stavar och Erik med Theo. Riktigt underbart i vårsolen!
Sedan hemma så gjorde jag våfflor. Jag invigde vårt våffeljärn som vi fick i påskpresent, av mamma. Mums mums!

Vi har även "städat" balkongen och planterat våra nyinköpta blommor.




Det blev så mysigt så! Maja älskade det ;)



Vi har haft en så mysig söndag! Nästa söndag blir ännu bättre. Då är det dags att fara iväg på Eriks (30-års present) lyxkryssning!



BIRKA PARADISE med lyxhytt, i två etage, separat gästtoalett (fråga inte varför?), badrum med jacuzzi, separat dusch. Frukost och Spa-behandling, minibar och champagne, á la carte och buffé. Roomservice!

Det kommer nog bli urhäftigt!



 
 



Nu ska jag ut och laga matlåda till imorgon! A la Lena specialitet ;)

Titta vad jag har gjort idag...



Så snyggt, jag kommer aldrig tycka att franska är ute!!!

Påsken

På skärtorsdagen tuffade bilen fram genom småland, ner till Lammhult. Långfredagen bjöd på utställning (Påsksmällen Växjö). Ture ställdes och plockade hem HP och BIR. Agneta och Ture jobbade hur snyggt som helst tillsammans i ringen. Se bilder på pixboxen!
En annan rolig händelse var att domaren för klassen Ture gick i, var Michael Wikström. Uppfödare av whippetkenneln Twyborn.
Vi träffade även Johanna Roos med Theo's morbror Prim (Airescot Primtime)! Det var verkligen jätteroligt att änligen träffa dem båda. Också många andra uppfödare, whippetägare och whippar hann vi med att träffa.

Kvällen bjöd på utsökt middag med ett väldigt gott rött vin ;)






Tyvärr glömde jag ta upp kamerna när vi träffade Johanna och Prim.






Påsken avslutades i Ödhult med påskmiddag och påskfika.
Mätta och glada tuffade vi vidare hem till Norrköping!





Tack alla för en trevlig påsk!

Drömmen

Aditro Norrköping! Vilken drömarbetsplats! Där vill jag jobba när jag blir stor ;)
Har börjat med min praktik denna veckan. Åh, det är så roligt, så roligt att jag inte ens bryr mig att solen gassar utanför fönstret, att fåglarna sjunger, att våren har anlänt! Fast det bästa är ju att när man har arbetstid till 16.30, då hinner man ju med vårväder efter jobbet (praktiken), man hinner också med att gå på stan, leka i parken och ha ett liv efter arbetsdagen! Alla borde jobba till 16.30.




- Isabella, klar lönespecialist om ett år!


RSS 2.0