Vilken underbar lördag

Igår föddes valparna, tre tikar och två hanar ;) Som vi har väntat!
Lena skickade en bild på mobilen, på den ena hanen, men typiskt nog gick det inte att öppna meddelandet. Kommunikationsfel? Men ikväll läggs det upp bilder på hemsidan. Jippi!

Jag var hos frissan med. Färgade utväxt, gjorde slingor och klippte. Slingorna blev orange, guld, blonda... Men jag tyckte konstigt nog att det blev jättesnyggt. Jag som egentligen HATAR orangea färger i håret.

Vi firade Tomas på kvällen och tittade på skit-hockey-matchen.
Han fick en filmbox i present (som han redan hade, tur att det finns bytesrätt) och tårta.







Sista tentan betygsatt

Jag fick VG, 84 rätt av 94, dvs 10 fel på tentan i redovisning!!!
Fan vad jag är bra ;)


Färdig med tentorna!

Wiieehhuuuu! Sista tentan klar!
Nu har jag gjort tentan i förmåner och i redovisningen. Förmåner gjorde jag förra veckan och fick högsta betyg, vilket är VG (vi får inga MVG). Jag hade endast fyra fel. Tre skulle jag vilja säga, men vad är det att bråka om?! Jag är nöjd ändå! =)
Nu har jag precis gjort tentan i redovisning. Inte mitt favorit ämne som ni kanske har förstått, men det kändes bra. Ett G ska jag nog fixa i alla fall.

På måndag fyller Tomas år. Tänkte baka honom en tårta imorgon och fira honom lite. Jag ska jobba natten till både måndag och tisdag, så det passar bäst imorgon!

Nu ska jag städa!! Shoohoo!!

Schlagerfesten

Melodifestivalen var super!
Dock gillar jag inte Ugglan. Stark röst, men herre gud var kommer hon ifrån? Rymt direkt från psyket? Hårda ord kanske eller nej, det är det inte...

Självklart gick vi till Flygen för att nyttja vår VIP-inbjudan. Champagne serverades direkt, mat stod uppdukat på långa bord, glasen var fyllda av röda och vita viner. Efterrätten var utsökt. Fantastiskt!
Juliana lyckades charma tjejen som stod för underhållningen (förlåt, namn är inte min starka sida) och blev uppbjuden på scenen för att ställa två frågor till självaste Christer Björkman, haha... Pinsamt!
Väl frammer i Himpan träffade vi Telia; Jenny, Tegström, Erik och Johanna och på platserna ovanför oss satt Cilla och Frida. Efter en liten stund kunde vi även skymta Conny och Karin några rader upp.
Stämningen var på topp och jag räddade Cilla och Frida från min falska sång. Istället för att sjunga med i varje bidrag valde jag att leka fotograf och fotade dem istället. Åtnjut i vår pixbox!

Underbar kväll!


















Andra Chansen - Melodifestivalen

Jag lyckades till slut, lyckades ordentligt... VIP-biljetter till Andra Chansen!
- Wiieehhhuuu!!!!

Det är inte bara Erik som ska gå på Melodifestivalen längre, haha...
(Dock måste jag tacka honom, för utan honom hade jag inte kunnat skratta mig lycklig till biljetterna.)


Vi sjöng till:

Andra Chansen - Nyköping 2007



Deltävling (Genrepet) - Linköping 2008



Och imorgon sjunger jag med syster till
Andra Chansen - Norrköping 2009
högt och falskt...

Negerbanan med glass?

Får man säga så? ;)
Himla gott var det i alla fall.



Idag såg jag min (nya) jacka på stadium, på REA dessutom.
Den bönade och bad att jag skulle ta med den hem, den ville bo hos mig, vara min nya favorit, gå med mig och Theo i skogen. Erik hörde inte hur den bönade och bad. Han såg inte att det var sydd exakt efter mig, satt som gjuten. Han sa istället att jag var svag. Men vem blir inte svag när man ser en jacka som gråter för att den vill följa med just mig hem?

Jag är omogen, jag vet.. Men vid dessa tillfällen saknar jag min mamma och pappa. Hade de varit här och sett hur jackan bönade och bad, så hade de fallit för det. Säkert! Nja inte pappa kanske, men mamma... Säkert!
Erik gjorde det inte, tur är väl det. Jag behöver väl mogna, tyvärr.
Vad skulle jag göra utan Erik? Förutom att köpa mig ännu en ny jacka?




I love you, honey 
 ♥         


 


RSS 2.0