Tillbaka från Tallinn

Fy tusan så roligt vi hade på vår lilla tripp. Vi har skrattat så magen har krampat.
Haha, tyvärr är det inget jag kan dela med mig här, men en sak ska jag varna för utan att säga för mycket. Titta ALDRIG in i en taxibil i Tallinn om föraren inte syns till vid bilen, man kan få se det sista man någonsin skulle önskat sig att få se. Fråga syster min :)

Det var en superrolig och mysig resa. Mamma vet verkligen hur man bjuder på sig själv, haha..
Shoppingen var också av hög klass. Ny peakjacka, blanka leggings, tröjor, linnen och LÖSHÅR. Varför jag och syster kom hem med det, har vi också frågat oss?! Sandie, ska jag ha löshår så blir det gjort hos dig. INGA klipps här inte! För övrigt är jag mycket sugen, kanske till jul?

Tyvärr var det så satans kallt på båten så min nyinköpta, underbara Tiger-klänning användes endast på buffén första kvällen. Därför har jag nu bestämt att den får hänga med på Ladies Night nästa helg!
Klänningen finns på bilden här nedan.














Fler bilder finns som vanlig på vår pixbox, se länkar.
Puss och kram


Semester igen

Igår plockade Erik och jag hem vuxenpoäng för fulla muggar.

Vi var på teater, pjäsen hette Nära Livet. Måste säga att vi båda blev mycket positivt överraskade, den var riktigt bra och vi fick mersmak för teater. Mer mer vuxenpoäng, haha...

Efter teatern stod "limon" och väntade på oss. Per och syster hade fått ett ryck att de skulle åka till Norrköping. Så vi åkte hem och tog fram ölen och började spela lite spel, något charaderspel. As kul!
Det blev fyra timmars sömn sen ringde pappa och sa att båtkärran nu var på väg till Gryt. Så det var bara att hoppa upp och sätta sig i bilen för att åka dit. Dags för upptagning! Det blev en liten tur, sedan var det bara att backa ner kärran i vattnet och dra upp kärleken.



Imorgon bär det iväg på en annan båt, m/s Baltic Queen. Kryssning till Tallinn med andra ord. Det är mamma, jag och syster som ska iväg på lite partytrip med shopping. Fy tusan vad kul vi ska ha.




Frågan är...

Jag har övertalat Erik om att vi ska fira jul i Barcelona nu... Men frågan är om jag inte skulle renovera köket istället?

Barcelona? Kök? Barcelona? Kök?

Köker ser ju verkligen inte kul ut. Nya tapeter, nytt kakel och ny bänkskiva. Kanske ny spis och diskmaskin, men då far ju pengarna iväg ordentligt. Jag är ju faktiskt stundent. Får räkna på det.



Sjuk...

Jag har funderat fram och tillbaka.
Jag tror jag ska lägga ner bloggen. Det är faktiskt ingen mening att ha en den, om man ändå bara skriver varannan månad.. Jag har inte tid eller tillräckligt med intresse för det. Men jag ska fundera lite till innan jag bestämmer mig, ibland är det ju kul att skriva.

Just nu är min status: dödssjuk (Eller det känns så i alla fall)
Jag är totalt genomförkyld. Dock på bättringsvägen, men inte riktigt bra än. Så just nu ligger jag hemma, nerbäddad med två whippar i soffan och tittar på mina Desperate Housewivesboxar. Jag har snart avverkat säsong ett.

Samtidigt som jag försöker hålla i (trots att jag är dödssjuk) försöker jag samtigt att övertala min älskling Erik att vi ska åka till Barcelona i jul och fira jul där tillsammans. Han har lite svårt att välja mellan julmat med familjen och Barcelona med mig..

Jag har dock valt, BARCELONA!
Om inte Erik hänger med, finns det någon annan som vill?


 

 


RSS 2.0