Uppdatering på mitt pluggande...

Jag kan ju säga så här mycket; JAG HATAR BOKFÖRING! Så jävla tråkigt.

Jag hoppas innerligen att jag inte kommer hamna på en avdelning där det ingår i mina arbetsuppgifter, för då kan det företaget säga hej till konkurs!

Desperate Housewives VS Plugga

Varför är Desperate Housewives så roligt att titta på när man har tons av plugga att göra?

Sätt i gång nu, Isabella!

Alla ♥ Dag

Ja, idag är det alla hjärtans dag!

När jag kom hem igår (från Hultsfred) så väntade min älskling med en "välkommen hem/alla hjärtans dag present". Jag fick en stor bukett med blommor, jättefin tillhörande vas, plus en jättefin kjol/linne-klänning. Finns det något roligare än när man blir överraskad sådär?!







Min vackra bukett


I mitt kort hade han skrivit:
Välkommen hem min älskling!
E ♥ I



Han är verkligen det bästa man kan önska sig, den där Erik....
Älskar dig så oerhört mycket!



* * *


Denna veckan hade jag som sagt varit i Hultsfred, hos min älskade syster. Vi har verkligen haft det jättemysigt. Gått med våra hundar i skogen, sörplat kaffe, fikat, snackat skit och haft datorverkstad ;)





En av våra fika stunder...



Hundolycka

Jag har gjort något fruktansvärt idag! Jag har kört på en hund...


Jag var på väg mot Hultsfred från Målilla. I höjd med infarten till sopstationen (vid Ödhult), längs med 34:an, ligger ett gult hus. Just från det gula husets tomt, kommer en stor dalmatin utrusandes på vägen (observera att detta är en 90-väg). Jag slänger mig på bromsen och styr mot mötande trafiks körfält (som tur är, är tomt). MEN ÄNDÅ HÖR JAG EN STOR DUNS MOT BILEN!


-Åh herre gud, jag har kört på en hund!

Jag får en chock i samma ögonblick som jag förstår vad som har hänt och vad jag har gjort!

Olycksplatsen ligger mitt i en kurva och min första tanke är att bara stanna bilen (just där jag är), trycka på varningsblinkersen och springa ut till hunden. Som tur är, har jag lite förstånd kvar och det hinner slå mig att risken för att bli påkörd bakifrån på en 90-väg, i en kurva är för stor. Jag åker och vänder bilen för att istället åka och ställa mig på tomten där hunden kom ifrån. När jag kör bort från olycksplatsen ser jag i sidospegeln hur en till dalmatin springer över vägen och sedan springer båda dalmatinerna tillbaka mot tomten.  Glad för att se att dalmatinen lever, kryper det samtidigit i mig. Hur illa skadad är han, kommer jag få tag i honom eller kommer han springa ifrån mig? In i skogen och få lida till döds...

När jag kommer fram till tomten ser jag inte röken av någon av hundarna. Jag springer till huset och bankar på dörren. Där öppnar en människa dörren och jag skriker ut;


-Jag har kört på din hund, med gråten i halsen och ben som bara skakar...


Denna kvinnan var märklig, rent ut sagt kanske en idiot!

Samtidigt som jag skriker ut min förtvivlan, ser och hör jag att hundarna redan har hunnit komma in i huset igen. Lättad att de båda är inomhus frågar jag om jag ska köra henne till veterinären, men det vill hon inte. Hon säger att hundarna får skylla sig själva som springer ut på vägen och skyller också på löptikar. Hon säger att det inte är någon fara med hunden, som har blivit träffad av en bil, som kört 90km i timmen.  Hon säger att de kanske borde sätta upp staket. Vad då kanske? Jag frågar om hon vill ha mitt telefon nr, ifall hon ångrar sig ang. skjuts, men inte.
Denna kvinnan förstod inte allvaret. Även om det inte hängde köttslamsor ifrån hunden och han såg hel ut, så måste han åka in och röntgas! Något kan vara brutet, han kan ha fått inre blödningar eller vad som helst.

Jag hade velat ta hunden och åkt själv. Samtidigt var jag chockad och visste inte vad jag egentligen skulle göra.


Det finns endast två alternativ till detta förjävliga beteende;

Nr 1 så känner hon inte någon som helst sympati eller kärlek till hunden

Nr2 så var hunden oförsäkrad och hon ville inte betala för eventuella påföljder hos veterinären.

Hundförsäkring borde vara enligt lag, precis som bilförsäkring. En hunds hälsa och liv kan inte avgöras av en människas ekonomiska situation.


Jag önskar av hela mitt hjärta att hunden klara sig bra och att hans matte verkligen tog rätt beslut...



* * *


I helgen var det 25-års fest och jag hade supertrevligt! Victoria bjöd på god mat och vi hade en trevlig "förfest" med melodifestivalen och något slags "singstar" (tror just detta hette lips).

Sedan blev det Palace och dans. När Martina och Johan bestämde sig för att gå hem. Så anlände min älskling Ida ist. Vi avslutade kvällen med en hel del dans och orgasmdrinkar. Vi hade verkligen jätteroligt!

Tack Victoria för inbjudan och en trevlig fest, tack Martina och Ida för att ni gjorde min kväll till den roligaste på länge ;)
















Och så min Ida...



Denna veckan är jag hemma i Hultsfred (som ni kanske redan har förstått) och myser med min syster!


Snabb lunch...

Har suttit med bokföringsprogrammet Visma och bokfört hela dagen nu. Det är ganska lätt förutom alla dessa olika konton! Kontoplanen är enorm och jag har inte riktigt fått grepp om alla olika konton. Ett alternativ kanske kan vara att sätta sig och plugga in alla. Haha, eller inte...
Gaah! Är jävligt trött på det iaf!

Just nu har jag en liten "lunchrast". Stekte lite hamburgare och åt dem till Desperate Housewives. Jag har fastnat på box två, har inte haft tid att titta på länge nu.

Nej, det är nog dags att återvända till min bokföring. Ska börja bokföra löneutbetalningar nu. Rena djungeln!
Önska mig lycka till ;)

Till helgen kommer min underbara...

Ja, till helgen kommer hon, min underbara Martina! Vi ska fira Victorias 25-års dag. Det ska bli så roligt. Längtar så mycket efter att träffa dig, sötnosen!


Lite bilder från när vi var i Belgrad tillsamman, 2004. Fler på pixbox, sida tre.
Helt underbart hade vi det. Du är världens bästa vän, ska du veta!






Trött på mörkt

Jag har tröttnat...
Jag vill inte vara mörk i håret längre. Ledsen Sandi och alla andra.
Jag har suttit och tittat på vår pixbox, på bilder. Ljust hår är roligare, mer levande!
Nästa gång blir det slingor i håret.

Nepp, nu ska jag sätta igång och plugga.
Har suttit och haft videosamtal med syster, hela långa morgonen. Så det är dags att göra lite nytta.

Puss, hej!


Sista natten

Nu har jag cirka sju timmar kvar att jobba... Sista natten för ett tag nu.

I torsdags var älskling och jag i Jönköping, på HV71 - LHC. En spännade match!
HV tog ledningen snabbt i första perioden och spelade på bra. Linköping lyckades dock kvittera innan slutet. Andra peridoen spelade HV sämre och Linköping gjorde yttligare ett mål. Lyckligtvis kom HV igen i tredje och tryckte in 2-2. Matchen slutade oavgjort.

Denna gången satt vi inte på de platserna vi brukar. Oftast sitter vi precis över HV´s utvisningsbås eller någonstans där i närheten. Denna gången hade vi platser i TAKET! Fy fan, jag bara skakade när jag intog min plats. Så högt upp, så brant, så jävla OTÄCKT! Jag satt och höll mig i Erik, rädd för att bli tillknuffad och sedan trilla framåt, nedåt och ut över kanten och sedan PANG, Isabella död. Ursh! Som tur var fångasdes jag upp av matchen och kunde glömma bort var jag satt för små stunder, men aldrig mer platser i TAKET! Aldrig!

I fredags kom mamma och pappa på besök. Vi tog oss en liten shoppingrunda och sedan på kvällen åt vi planka. Mys mys! Jag älskar min mamma och pappa, de är bäst helt enkelt!

Nästa vecka: Plugga, plugga och till helgen ska Victorias 25-års dag firas. Martina och Johan kommer och bor hos oss då, så MYSIGT!

RSS 2.0